The begining

04/09/2009

Nu ne-am plăcut iniţial. Nu a fost dragoste la prima vedere…nici pe departe. Mai degrabă o uşoară antipatie amestecată cu amuzament şi sictir. Nu m-a atras fizic nicio secundă iar personalitatea lăsa de dorit. Nu m-am gândit că o să facă parte din viaţa mea, prin urmare nu am luat în calcul varianta începutul unei frumoase relaţii de prietenie.
Albul palid, încălţămintea murdară şi veche îmi aduceau aminte de filmele post-belice filmate cu o cameră amatoare. Întruchiparea perioadei de glorie a comunismului, flash-uri cu imagini cu pancarde naţionaliste şi un zumzăit vag cu o linie melodică horcăită erau prim-planurile înfăţişate în imaginaţia mea.
Maşina timpului cu 4 viteze! Ironia din toată mica poveste hilară e aceea că acum e a mea. Cado, cadou… da, am primi în dar maşina semi – funcţională. Nu mă deranjează faptul că nu se mai fabrică cam din anul în care m-am nascut eu, nici că are un sistem complex şi un buton numit generic de experti „şoc” (de unde şi expresia: trage şocu, trage şocu, trage şocu!!!), sau faptul că nu se închid geamurile, uşa, portbagajul, sau că nu porneşte din prima, nici măcar nu mă deranjează volanul, care e o combinatie nereuşită între tractor şi aro, şi are probleme de integrare socială după cum i-am făcut interpretarea psihologică (da, interpretarea volanului) şi refuză să se urnească din loc uneori, motiv pentru care trebuie să recurg la şantaj: nu vrei să te învârţi? – te las aici şi mă mai şi piş pe tine să te fac de râs! Tot ce mă deranjează e umorul ei zgomotos… e prea jovială – într-atât încât nu îmi aud nici gândurile în majoritatea timpului. Dar despre asta şi alte aventuri ale blondei în trafic într-un episod viitor..

10 Comments

  1. Misha says:

    as putea face o mica analogie cu inceputul relatiei noastre. tu erai cea alba si personalitate mea mea lasa de dorit. ar trebui sa-i dai o sansa, oricum urinatul in public(mai ales in intersectie) nu e permis. si daca face glume proaste sa o trimiti la mine, ca eu reusesc sa inec orice masina, inclusiv una hidramata.

    ReplyReply
  2. Emm says:

    Deci m-am scos! Multumesc 😛

    ReplyReply
  3. gorky86 says:

    🙂 eu credeam la inceput ca vorbesti de vlad si asteptam sa vad momentul in care a fost totusi dragoste :P… i see it was about the car. nice post

    ReplyReply
  4. Emm says:

    :)) Well.. despre Vlad e o cu totul alta poveste. Poate intr-un post viitor!
    Deocamdata despre 'masina'.. & 10x & welcome 😀

    ReplyReply
  5. Flo says:

    :)) Nu spun la ce m-am gandit prima oara, dar tu + maritza= love, deci wow!!!

    ReplyReply
  6. Emm says:

    Trebuie sa imi spui, macar in private la ce te-ai gandit. Si nu o cheama maritza… o cheama mashy (cata originalitate, nu?:P)

    ReplyReply
  7. Irina says:

    Masina e foarte buna, da? Toata lumea a avut la inceput o astfel de masina. Si in plus, e cadou!!! Abia astept sa mergem la Mall 😀

    ReplyReply
  8. Emm says:

    Este suuuuuuper!! :))
    Acu' incepe distractia 😀

    ReplyReply
  9. Flo says:

    Bine, va astept la film! :))

    ReplyReply
  10. Emm says:

    Am fost aseara dar nu erai 🙁

    ReplyReply

Leave a Comment