5 motive pentru care bărbaţii sunt inutili de sărbători

18/12/2009

1- se îmbată ca porcii exact când ai cea mai mare nevoie să cumpere, să care, să urce sau să desfacă ceva. Şi pe lângă toate treburile anterioare pe care trebuie să le faci, acum mai ai şi o omidă ambulantă pe care trebuie să o tragi după tine până acasă.

2- cumpără cele mai urâte ornamente posibile pentru că nu au pic de simţ estetic. Pe principiul: „ăsta ce are? Nu e tot globuleţ?” cu referire la o hidoşenie în formă de cârnat lunguieţ, bombat şi cu ţepi. Şi apoi tot ei se enervează pentru că nu înţeleg de ce stăm atât de mult să asortam luminiţele cu beteala cu renii cu globuleţele şi cu restul micilor artificii.

3- spun cele mai jenante bancuri la reuniunile cu familia. Sub auspiciile câtorva pahare în plus şi a bunei dispoziţii începe maratonul cu titlul: „asta nu-i nimic… nevasta-mea….” în timp ce tu te uiţi înfrigurată la cuţitul de lângă el: să tai tortul sau să-l căsăpeşti. De obicei tai tortul si apoi se revine la motivul nr. 1.

4- îşi cheamă toţi prietenii să se înfrupte din bunătăţile pe care le-ai robotit cu greu. După ce te-ai asudat toata ziua să faci ornamente şi platouri, să pui şerveţele asortate cu broderoul farfuriilor, să aşezi într-o ordine feng shui aperitivele, se năpustesc ca vikingii asupra pradei în timp ce tu trebuie să priveşti calmă măcelul.

5- nu vor să cânte colinde pentru ca e gay, nu îi impresionează zăpada (e prea pussy like), sunt morocănoşi dacă îi pui să facă orice altceva ce nu conţine cuvântul „alcool” în propoziţie, se mişcă prea greu când tu eşti în criză de timp, pun paharul direct pe masă uitând de suporturile pentru pahare.

24 Comments

  1. vlad says:

    :)) 4-5 motive de bucurie as zice eu

    ReplyReply
  2. Irina says:

    Ha ha ha …absolut superb peisajul pe care ni-l prezinti

    ReplyReply
  3. Emm says:

    @ vlad: se vede cu cine tii tu! in seara asta pe saltea..

    ReplyReply
  4. Emm says:

    @ irina: nu-i asa? 🙂

    ReplyReply
  5. Vlad says:

    @Emm pe saltea … seara dupa seara (clasic)

    ReplyReply
  6. Emm says:

    zi dupa zi, seara dupa seara… clasic

    ReplyReply
  7. vlad says:

    nu ma reprezinta motivul 5. asa voiam sa termin comentariul dar mi-am dat seama ca la un pahar nimeni nu canta colinde deci ai nimerit-o si cu asta

    ReplyReply
  8. Flo says:

    Iar esti rautza si acum chiar nu e cazul, vin zile de sarbatoare, zambeste :D. Saracii! Nu vrei sa stii ca al meu a vrut intr-unul din anii trecuti cand eram la medias sa-mi mai puna un cadou sub brad (l-am pacalit sa-mi dea cadoul initial mai devreme). Il trimit la cumparaturi si ma suna, ca ce sa-i cumpere cadou sora-sii, poate o crema, ce crema? Si ca sa fac misto de el, ii povestesc de una anti-rid. Ca sa vezi surpriza, am gasit un garnier anti-rid, ca in reclama cu acel caine, exact sub brad!
    Ei chiar fac eforturi! :))

    ReplyReply
  9. john_average says:

    nici nu am stat sa-l m-ai citesc… o miorlaiala subieciva tipic feminin.

    ReplyReply
  10. Irina says:

    John, acesta se vrea a fi un articol haios. Nu o mai lua si tu asa personal. E un pic feminist dar nu le-ai citit pe ale misoginilor inseamna….Ema e chiar finuta :))

    ReplyReply
  11. Emm says:

    Fight!

    ReplyReply
  12. Vlad says:

    @emm Noapte buna

    ReplyReply
  13. Cristi says:

    Voi si la un barbat perfect gasiti defecte….dar ce sa facem va acceptam asa cum sunteti…

    ReplyReply
  14. cactus says:

    Esti o fetita cam frustrata. Nu e nimic “feminist”, esti o rusine pentru acest termen. Esti doar o fetita prostuta care are impresia ca stie cum merg lucrurile. Probabil te invarti printre brute de redactezi toate aberatiile astea.

    ReplyReply
  15. Emm says:

    @ Cristi: Rau cu rau dar mai rau fara rau :).. gen

    ReplyReply
  16. Irina says:

    @Cactus: Ea chiar a scris intr-o maniera haioasa, de ce te agiti asa? Te-ai simtit vizat/a cumva? ;))In general frustratii se ataca si jignesc modul altuia de a gandi, so…cine e frustratul/a? E blogul ei si redacteaza ce vrea. Ce ar fi sa iti faci si tu unul si sa exprimi acolo ce si cum, sau nu prea stii cu ce se mananca?

    ReplyReply
  17. Radu says:

    Pai, sincer, toate astea sunt adevarate. Cu unele exceptii. Nu sunt sigur daca toti barbatii fac acest lucru. Asta ar insemna ca inca nu au ajuns sa isi respecte indeajuns consoarta. Din punctul meu de vedere e perfect normal ca voi sa ne gasiti noua si nod in papura. Poate asta face din voi sa fiti mai atragatoare. Va ganditi la noi ca la niste exemplare fara sentimente. Desi noi va iubim, in adancul sufletului. In rest, tine-o tot asa! Foarte buna postarea!

    ReplyReply
  18. Hurri says:

    Un an nou fericit!

    ReplyReply
  19. cactus says:

    @Irina : Pisi dear, in primul rand privesti complet aiurea conceptul de “feminism” read some history books, watch some documentaries si apoi redenumiti blogul. in al doilea rand poate am blog si poate ca e mai coerent decat acesta, poate nu, nu ma intereseaza in mod deosebit pentru ca eu sunt, daca vrei, mai “feminista ” decat tine pentru ca pot indeplini in societate atat rolul unei femei cat si pe cel al unui barbat. daca ati avut ghinionul de “barbati porci” cautati mai bine sau invatatti din propriile greseli. if not, n-avem nimic impotriva lesbienelor 🙂
    emma, succes cu blogul, ultima postare e chiar ok, mi-a placut 🙂
    ps: incearca totusi sa nu copiezi cosmo in fiecare post, just a friendly advice

    ReplyReply
  20. Irina says:

    Pisi draga, eu sunt casatorita cu cel mai bun om posibil (si Ema are un iubit extraordinar, iti pot confirma toate persoanele care ne cunosc)si cred ca am si ceva ani peste mataluta. Nu am cunoscut barbati porci personal, chiar nu stiu de unde ai tras concluzia asta, eu doar am accentuat faptul ca articolul este scris pentru amuzament. Ok, feminista mica, sau lesbiana sau ce oi fi tu, te cred pe cuvant si poti sa indeplinesti in societate ce rol doresti, dar de aici pana la a face critica literara pe blogul surorii mele e mult…Rezuma-te la ce stii tu sa faci mai bine si lasa-ne!

    ReplyReply
  21. Mish says:

    cine e “clasa a doua” asta?

    ReplyReply
  22. Andreea RaDu says:

    te ador emm ;))

    ReplyReply
  23. Emm says:

    @ Andreea: Yeah, I love you to! :*

    ReplyReply
  24. Pana says:

    Foarte tare!

    ReplyReply

Leave a Comment