Lucruri inutile barbatilor

22/02/2010

– Telefonul mobil: il poarta vesnic dupa ei, il scot pe masa la inaintare, se lauda ca au dat nspe zeci de milioane si face 1000 de cacaturi inutile, navigheaza pe net, face poze mai ceva ca la NASA, dar cand vine vorba sa raspunda la el uita dintr-o data ce inseamna butonul verde.

– Dulapul: e frumos, e mobilier care da bine in colt, are rafturi si umerase multe insa e un spatiu inutil ocupat deoarece toate lucrurile oricum se afla pe jos imprastiate sau pe sub pat, de ani de zile cu mucegai si crusta.

– Portofelul: ticsit cu hartii, numere de telefon, carti de vizita pe care nu o sa le foloseasca niciodata dar pe care le strang pe principiul ‘nu stii niciodata cand ai nevoie de nr. lu tanti Nuti – maturatoarea blocului ‘ sau ‘Gogu –doctorul amator al  verisorului matusii unchiului unui prieten indepartat care a avut entorsa odata ‘. Uneori e plin cu maruntis si alte o mie de chestii imprastiate iar atunci cand ii ceri cardul brusc nu il mai gaseste.

–          Cartile: locuri de depunere in voie a prafului, cu eticheta pe spate si neatinse in veci. Dau bine la imagine cand vine o tipa si e impresionata de faptul ca citesti Pablo Neruda. Tu nu stii cine este, evident, pentru ca o ai acolo pusa de ma-ta sau fosta prietena mai citita care ti-a dat papucii pt ca esti incult.

–  Produsele cosmetice elementare: se coiesc 3 ore pentru un deodorant sau un aparat de ras, intreaba vanzatoarele din ce colectie e, il pun la loc pe raft, iau altul si isi dau seama ca celalat era mai bun si revin asupra deciziei initiale, transpira, se invart, fac dansul ploii, injura, se enerveaza, si spun despre noi ca ne decidem greu.

–  Trusa de scule pe care a dat 2 salarii in avans, cu toate surubelnitele din lume, cuie, cuisoare, ceva intre cuie si pila, chei tubulare, ciocane si ciocanele si nu sunt in stare sa repare o teva, sa schimbe o garnitura sau sa bata un cui fara sa devasteze toata casa. Dupa un proces care tine undeva intre 5 si 15 zile, timp in care tu iti blestemi zilele ca nu ai chemat un instalator, au ‘rezolvat’ situatia: au inghemuit, legat cu scoci sau cocolosit ceva care se va strica in cel mai scurt timp.

20 Comments

  1. vij says:

    lol, amuzant… si pe alocuri adevarat 🙂

    ReplyReply
  2. Emm says:

    @vij: doar pe alocuri? :p

    ReplyReply
  3. M says:

    Accuracy: 50%

    ReplyReply
  4. jicaaa says:

    sa nu-mi zici ca te gandesti la bietu’ vlad cand scrii randurile astea!

    ReplyReply
  5. Emm says:

    @M: Accuracy 50% la tine..

    @jica: La Vlad? Never… el e exceptia de la regula! 😀

    ReplyReply
  6. Vlad says:

    @Emm ms ms :*
    Jicaaaaa tata, tu esti, sau iti folosesc astia nick-ul?

    ReplyReply
  7. jicaaa says:

    @Emm : Vezi ca mi-ai scurtat numele! :p
    @Vlad : Za one and only!

    ReplyReply
  8. Vlad says:

    @Jicaaaa cine ti-a reparat usa?

    ReplyReply
  9. jicaaa says:

    @vlad: Oare cine mi-a spart-o ?!

    ReplyReply
  10. Vlad says:

    @jicaaa am spart-o ca sa o repar si sa imi ramai dator

    ReplyReply
  11. jicaaa says:

    @Vlad:
    hmm….cand ma inviti pe la tine ? Ca nu vreau sa raman dator ;))

    ReplyReply
  12. Vlad says:

    @jicaaa: ahahaha, lasa ca mergem la teo, tre sa il pacalim noi cumva 😉

    ReplyReply
  13. Emm says:

    @Vad & jicaaaaaaaaaaaa: Baieti..sincer, get a room!

    ReplyReply
  14. Vlad says:

    @Emm: asta incercam sa facem, dar se lasa greu teo

    ReplyReply
  15. Irina says:

    Super postul dar si dialogul baietilor :))

    ReplyReply
  16. Pi says:

    Precum un test de facebook ma verific:

    – Telefonul: Nokia editie 2004, dar baterie buna.
    – Dulapul: raft de umerase, 3 tipuri de umerase, 20 de tricouri, 10 camasi, 5 pantaloni + cutie (15 perechi lenjerie), 2 fesuri, o geaca de iarna, un palton, 3 pantaloni scurti, 2 sepci, 3 hanorace. Toate pe umerase cu nasturii inchisi unde e cazul. + 2 Rucsaci + 2 Messenger.
    – Portofelul: piele, doar bani aranjati dupa valoarea bancnotei + carduri.
    – Cartile: in jur de 150, sterse mereu de praf altfel arat dizgratios. De obicei sortate dupa dimensiune si lipite pe alocuri daca erau din anticariat.
    – Produse cosmetice: acelasi tip de deodorant de 3 ani in 5 sortimente , o crema Nivea de piele, un parfum sticla mica.
    – Trusa de scule: Nu mi-am dat salariile dar am branduri nemtesti care au costat evident mai mult decat produsele average care se rup cand ti-e lumea mai draga. Oamenii zgarciti si incompetenti cumpara o surubelnita de 10 ron care se toceste in 2 ani. Una nemteasca costa 50, dar te tine o viata. Fapt verificat. Faceti voi calculele daca merita sau nu.

    .

    ReplyReply
  17. Pi says:

    P.S. Stiu ca nu va intereseaza :)) Fuckups

    ReplyReply
  18. Emm says:

    @Pi: Dear Pi, textele sunt doar niste pamflete si trebuie tratate ca atare. Nu m-am apucat sa fac filozofie pe tema ‘superioritatii femeii in fata barbatului’ ci doar sa ma amuz de micile diferente prezente ocazional la diferite tipuri de persoane. Na, am zis-o!

    ReplyReply
  19. Pi says:

    Am inteles acest lucru. Spor la treaba

    ReplyReply
  20. Emm says:

    @Pi: S’auzim de bine! Ne punem o data pe ‘administrativ’ si vorbim mai multe.. 😉

    ReplyReply

Leave a Comment