Femei, femei…

04/01/2010

Ora 20,00: El – îmbrăcat, încălţat, cu cheile si portofelul în mână, aruncă o ultimă privire în oglindă si zâmbeşte gen “I rule the world”, după care îşi ridică gulerul şi întreabă şăgalnic: “Eşti gata iubita?”

Eu – în tricou, căutând dresurile după ce am realizat că prima pereche era ruptă înainte de purtare, cu bigudiurile termice în par, cu 7 costumaţii diferite întinse pe pat, cu oja în mână şi acetona în cealaltă, cu masca pe faţă mă uit sfidător şi răcnesc îm timp ce elimin apa de gură: NU!

Ora 21,00: El – în hol, sprijinit de perete, transpirat, încercând să îşi controleze uşoara agitaţie întreabă înnăbuşit: “Mai ai mult, mami?”

Eu – la penultima unghie de lăcuit, cu smacurile întinse pe jos căutând “tuşul ăla de ochi, cum nu îl ştii?…unde l-am pus?” cu aparatul de epilat în priză căutând dresurile negre, după ce am rupt şi perechea numărul doi. Mă uit într-o doară şi răcnesc un NU destul de apăsat.

Ora 22,00: El – descheiat la cămaşă, pe canapea, fixând televizorul şi butonând nevrotic telecomanda, cu o culoare roşie – vineţie a ochilor “Ne mişcăm şi noi mai cu talent?”

Eu – îmbrăcată, machiată, accesorizată realizez că geanta nu se asortează cu pantofii şi ca atare trebuie să schimb totul. Oja, pantofi, top, cercei, brăţări, curea, machiaj.

Ora 23,00: El – adoarme la Sinteza zilei cu cămaşa şifonată. Deschide un ochi şi şopteşte: “Incredibil.. absolut incredibil. Acum putem sa mergem? Oricum nu mai prindem revelionul…”

Şi asta pentru ca a avut neşansa să îmi spună ora exactă la cât trebuie să fiu gata, fără marja de eroare de 3 ore.

Morala: Cu ce te ajută că eşti tu gata la timp?

12 Comments

  1. Vlad says:

    Nu te ajuta cu nimic. Cel mai bine stai pana in ultimul moment; si asa iti ia 5 minute sa te imbraci. P.S. oglinda din lift e suficienta pentru a iti aranja parul 😉

    ReplyReply
  2. Mish says:

    Ma simt intr-un fel obligata sa-ti comentez superbul post de dinainte/dupa revelion.In primul rand comentez ca altfel nu o sa ma mai recunosti de prietena, iar apoi pentru a prezenta realitatea alternativa. Sa inteleg ca tu nu ai mai intalnit fete care sunt gata in 15 minute(fara exagerare) dupa care asteapta cu toate hainele si accesoriile de iarna dupa barbatii care se invart, mai beau putina apa, mai merg la baie pentru ca nu stiu cand ii apuca necesitatile fiziologice pana la pub-ul situat in proximitatea casei? Ei bine exista si fete care indura replici de genul: ti-e cald? asteapta-ma in scara blocului!

    ReplyReply
  3. Emm says:

    @ Vlad: Eu? Da… Vorbeam asa, in general…

    ReplyReply
  4. Emm says:

    @ Misha: Am intalnit, am intalnit.. da’ nu prea 🙂

    ReplyReply
  5. Irina says:

    Pai ii ajuta ca sunt ei gata la timp pentru ca asa vad cat ne straduim noi sa aratam bine si cat efort facem sa fie mandri de noi…Ce mai conteaza acolo o ora, doua, trei??? Conteaza ca au ajuns la Revelion cu cea mai frumoasa femeie!! :))

    ReplyReply
  6. Bianca says:

    Zapacito ce esti=)))

    ReplyReply
  7. Emm says:

    @ Irina: Da, corect.. ai spus-o pe aia dreapta 🙂

    ReplyReply
  8. Emm says:

    @ Bianca: Cine, eu? Nu recunosc nimic 😀

    ReplyReply
  9. alina says:

    felicitari scrii foarte bine!

    ReplyReply
  10. Lara says:

    Superba descriere:))) Eventual il mai apuca si patrulatul prin casa exact atunci cand tu alergi disperata sa gasesti anumite lucruri si te mai si intreaba daca ai luat aparatul de fotografiat,nu stiu ce cd-uri care ii trebuiesc lui atunci cand face pe dj-ul.Daca tot sta degeaba,de ce nu le cauta el?Dupa ce ca trebuie sa arati bine si te chinui pentru asta,mai trebuie sa-ti amintesti si toate nimicurile.:)))

    ReplyReply
  11. Emm says:

    @ Lara: sau asa..

    ReplyReply
  12. Emm says:

    @ alina: multumesc 🙂 & welcome!

    ReplyReply

Leave a Comment