Adriana Rouge – cea mai proasta femeie din lume

26/05/2010

Imi cer scuze pentru malitiozitatea pe care urmeaza sa o folosesc. De obicei nu judec oamenii insa de data asta efectiv nu ma pot abtine de la comentarii rautacioase la adresa duduii de la Adunatii Copaceni care poarta cu mandria unei bube purulente si rascoapte numele de scena Rouge… Adriana Rouge.

In cele 13 minute aceasta viitoare wannabe pop princess de mizerie trece de la o replica penibila la alta si apoi la alta si apoi la tras chilotii din fund si apoi la explicat semnificatia iubirii si a sexului si apoi la piesa 3 care e de fapt 4 ca s-a fastacit in fata camerei desi ziaristele scriu multe despre ea, intituland-o chiar Paris Hilton pentru ca a mostenit doua cuverturi cu bagadele de la ma-sa mare. Mie mi s-a cam taiat filmul de la bube.. restul e can can.

14 Comments

 1. andreea says:

  Lasa fata in pace. Maine-poimaine ajunge vedeta si canta in concerte la Bistrita Nasaud.
  O sa cumperi bilet la concertul ei pentru ca nu o sa ai de ales. Toata lumea o va iubi. Esti doar invidioasa pe zestrea de la ma-sa mare.

  ReplyReply
 2. Emm says:

  @andreea: Oooo da! Nu stiam cum sa spun de fapt ca sunt extrem de geloasa pe ea. In viziunea mea artistica mi se pare ca ar face un duo extraordinar cu Fernando de la Caransebes.

  ReplyReply
 3. andreea says:

  Vezi, iar esti snoaba, cum ziceai in prezentare. Florin Salam ce are, draga?

  ReplyReply
 4. Emm says:

  @andreea: Mdap…shame on me :D.. mai bine lasa vrajeala si fugi acasa. s-a terminat programul pe ziua de azi 😛

  ReplyReply
 5. Irina says:

  Nu are simtul penibilului fata asta…

  ReplyReply
 6. Emm says:

  @Irina: Aoleuuu..deloc nu are!

  ReplyReply
 7. Andreea Radu says:

  God Emm! I saw that odd crazy goose on TV too! sa incepem cu deci : deci , nu sunt chilotii dinj fund.. erau de la fofo ,doi eu am crezut ca e drogata-amfetamine clar :)) sau vre unh tranchilizat de cai.. Apoi.. da, intr-adevar seamana cu Paris Hilton..sunt semi idoate,difera stilul si nivelul :))

  ReplyReply
 8. Emm says:

  @Andreea Radu: Deci.. pe bune! Deci.. n-am cuvinte! 😛

  ReplyReply
 9. miky says:

  frateeeeee, pe asta de unde au mai scos-o , ar face echipa buna cu aia ..din telenovele a lui pepe, oana zavoranu?? asa daaaa..”ghiniiiii aiiii”…, deci nu m-am putut abtine sa nu las un mesaj scris ..este penibila,,,

  ReplyReply
 10. miky says:

  parca , ma-s mai uita odata sa o mai vad pe asta ..hihiiih, cum apara dpm’le ca ciupercile dupa ploaie.ff interesant..

  ReplyReply
 11. Emm says:

  @miky: Aoleu, nu stiu de unde tot apar.. dar cred ca trebuie sa le starpim pana nu ne acapareaza!:)

  ReplyReply
 12. andra says:

  Bai nene…. asta intrece orice limita a prostiei! De unde dracu’ ai mai iesit si tu tanti? Ce blonda! Cred ca era fumata. Praf femeia!

  ReplyReply
 13. Mixu says:

  De fapt cine este aceasta buboasa? Cine? Ce plm a facut de apare la TV????????????????? Eu stiu o fatuca ce a luat bacu’ cu 10 si nu apare la TV. Puroiata asta nu stie nici macar ce e ala Eminescu.

  ReplyReply
 14. claudiubz says:

  Cred ca era beata.

  ReplyReply

Leave a Comment