Doctor Deco – Specialistul in decoratiuni interioare

22/04/2013

Magazinul Doctor Deco, recent deschis pe Strada Coltei numarul 3, este tot ce si-ar putea dori orice pasionat de decoratiuni interioare, orice cautator de chilipiruri, orice iubitor de colectii handmade,  modern vintage & antique. Este un design shop pregatit sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi atunci cand vine vorba despre alegerea decoratiunilor pentru locuinta, birou sau orice spatiu gata sa prinda viata.

Rafturi multe si pline cu minunatii colorate imi iau ochii in timp ce vreau sa le cuprind pe toate dintr-o privire. Dar nu pot, asa ca le iau la rand stiind ca am suficient timp sa explorez micul meu paradis.

De la obiecte pentru bucatarie de genul solnitelor haioase pana la cani crosetateBaby Face sau Piggy Nose, Infuzor Sharky sau perie Jonny Brush. De la cadouri de Paste, platouri de sticla pictate manual, stropitoare cu flori pregatita sa iti lumineze incaperea, pana la corpuri de iluminat absolut geniale de tipul Sticky lamp. De la perne decorative dintre cele mai interesante pana la tablouri fashion, demne de orice iubitoare de moda. Iar lista poate continua cu accesorii beauty, esarfe colorate sau bratari unicat. Ce-i drept am plecat cu un brat de produse pentru acasa, cadouri pentru prieteni si intentia clara de a reveni cat de curand.

Asadar, daca aveti drum pe Str. Coltei nr. 3, intrat in magazinul Doctor Deco si nu veti regreta nicio secunda. E drept, veti zabovi mai multe decat v-ati propune initial insa veti iesi cu un chef grozav de a va reamenaja spatiul. Pe cuvant de cercetasa! 🙂

Proiectul Doctor Deco este fondat de Cristina Darie, care detine si www.designerul-tau.ro, companie specializata in furnizarea de servicii integrate de design interior.

“Spatiile in care traim ne definesc personalitatea, ne asigura confortul emotional si fizic, ne ajuta in viata de zi cu zi. Amenajarea locuintei este un pas foarte important. Fie ca este vorba de aceeasi casa sau de una noua, in momentul amenajarii interioare trebuie sa tinem cont de numeroase amanunte. De culori, de stilul in care vrem sa amenajam, de ceea ce avem cu adevarat nevoie, de functionalitatea si optimizarea spatiului“  – povesteste Cristina Darie.

Mai multe detalii pe:

Site: www.doctordeco.ro 

Facebook: www.facebook.com/doctordeco.ro

Pinterest: www.pinterest.com/doctordeco/

4 Comments

  1. DeAici says:

    Superbe decoratiunile acestea. Nu imi vine sa cred cat de bine arata lucrurile retro si culorile pastel

    ReplyReply
  2. florin says:

    Imi place foarte mult acest articol, si ar trebui sa gasim in mediul online mai multe de acest tip. Mai asteptam articole de acest gen, si nu ramane decat sa zic Bravo, si sa iti promit ca o sa citesc in continuare articolele postate pe acest site.

    ReplyReply
  3. ionut says:

    Foarte bun acest articol si mai asteptam astfel de articole

    ReplyReply
  4. Marian says:

    Decorarea unei locuinte se face de obicei pentru o perioada lunga de timp, deci cu atat mai mult trebuie sa avem grija la alegerea facuta.

    ReplyReply

Leave a Comment