Atitudine

23/07/2009

Moto: „Femeile cumsecade nu nasc niciodată pasiuni puternice”.
Şi stai în banca ta frumos lăcuită, parfumată cu lemn de trandafir. Zâmbeşti pentru că ştii că aşa trebuie! Spui întotdeauna cele mai potrivite lucruri, îţi prefaci pofta de râs când prietenii lui spun glume inspide, mânate de aburii de alcool care se ridică deja în sfere superioare.

Te gândeşti că nu vrei să fii acolo…aveai alte planuri în viaţă, şi culmea, credeai în ele. Acum eşti doar accesoriul drăguţ la braţul lui. Aproape nimeni nu ştie numele tău…e mult mai simplă porecla stupidă râgâită la un meci de fotbal când nu înţelegeai răcnetele care vroiau să te admonesteze că berea nu e suficient de rece şi capul tău cel mare obturează imaginea televizorului cu plasmă pe care l-ai cumpărat din primul tău salariu.

Eşti cea care nu uită niciodată programările lui, orele de linişte, îi suportă veşnicele toanele pentru că e stresat la serviciu, îl aştepţi cu cina caldă, după ce ai robotit o zi întreagă ca nebuna prin bucătărie ca să găteşti creme sufle cu sparanghel şi ceapă caramalizată cu bagadele de fidea, cină la care a ajuns mult prea târziu evident.

Te agăţi de gesturi minore care vrei să crezi că trădează afecţiune exprimată rudimentar, că doar „aşa sunt bărbaţii”.
Nu vrei să îţi dai seama că romantismul a dispărut la prima pereche de chiloţi spălată, că spontaneitatea s-a evaporat la ora 5:14 odată cu întreabrea „ce avem de mâncare?” repetată constant iar nopţile în care te găsea fascinantă au fost înlocuite cu ştirile sportive în reluare… ştiri sportive în reluare…ce trist, îţi spui în timp ce stai desculţă pe gresia maro, culoare pe care el a ales-o iar tu o deteşti, si speli cratiţa arsă de la cina anterioară în timp ce el îşi gâdilă sensibil ego-ul din pijamale, şi îţi aduci aminte că ultima oară când ai văzut privirea entuziasmată de pe chipul lui, şi era aţintită către tine, a fost pentru că ţineai în mână un pet de bere…
(to be continued)

7 Comments

  1. Irina says:

    Toate cred ca avem ceva din fata cumsecade dar si din cea mai putin cumsecade si poate am vrea sa fie mai mult…chiar daca nu ajungem pana la a ne dori sa provocam crime pasionale cu necumsecadenia nostra … probabil continuarea va fi despre cum sunt cele care nasc pasiuni puternice ca despre celelalte, din ce am citit in acest post, am ramas cu impresia ca singurul lor moment sexi este atunci cand striga, un pic ragnit "Ciorba e gata!!!"

    ReplyReply
  2. Emm says:

    :)) poate am exagerat putin! Dar am facut-o numai pentru efectul dramatic…
    Si da, continuarea trebuie sa fie despre a doua categorie 😀

    ReplyReply
  3. cosmin says:

    DOAMNE mi s-a suit sangele la cap si nu mai coboara, prima intrebare care imi vine in minte ar fi aceea daca exista o miscare feminista la barbati,ceva de genul miscare masculinista,pt ca in situatia in care ar exista m-as plange de tine acolo si cred ca ar iesi un scandal monstru…
    Sper sa dregi busuiocul cu a doua parte ca daca nu, ori infiintez aceasta miscare (o idee extraordinara)ori deschid si eu o pagina de blog ca sa dau o replica acestui post indreptat vadit impotriva rasei noastre superioare (la rasa barbateasca ma refer ofcorse) si a genului nostru fara de care nu se poate…
    ma duc sa iau un distonocalm intrebandu-ma ce au facut restul barbatilor care citesc acest blog de nu au luat atitudine pana la ora asta.
    pt toti barbatii care vor sa se inscrie in miscarea legionara masculinista va astept cu cererile de aderare intre orele 12-13 la sediul asociatiei iar taxa de inscriere este de 150 lei in contul ro335678dr44536.

    ReplyReply
  4. cosmin says:

    p.s. detinatoarea pagini de blog primeste comision pt ca-mi permite sa-mi fac reclama.Va multumesc

    ReplyReply
  5. Emm says:

    :)) Chill, Cosmin! Ce ti-am spus despre "my middle name"?
    Sper ca si-a facut efectul distonocalmul.. 😀

    ReplyReply
  6. Misha says:

    Cosmine, miscarea feminista a barbatilor se numeste misoginism, iar asta e peste tot. Chiar acum simti si tu cum iti curge prin vene. Asa ca …fa-i pe plac Emei si las-o sa-si faca de cap pe blog. Apropo, daca esti Cosmin care cred eu…Buna ziua!

    ReplyReply
  7. Lara says:

    Intotdeauna m-am intrebat de ce barbatii au impresia ca daca au o relatie cu o femeie ,,a dracu’ ” sunt numiti ,,mopulet” sau sunt bagati ,,sub papuc”.Si pe bune dreptate,daca suntem de treaba si trecem peste orice tampenie de-a lor,unde ar mai fi farmecul?Plus,noua ce ne-ar iesi din asta? F**k replica pe care mereu o spunea mama cu ,,barbatii nu suporta femeile care sa-i bata la cap”.

    ReplyReply

Leave a Comment