Şi am uitat să uit

20/07/2009

Sunt sentimente alterate, uitate în cufărul ponosit cu amintiri. E căldura halucinantă care ne face să ne pierdem raţiunea. Eşti tu, care uiţi că mă iubeşti şi încerci să îmi vinzi fericirea neştiind că nu dau doi bani pe ea. Sunt regretele înăbuşite şi gesturile fade care trădează superficialitate. E ultima ţigară pe care nu am mai fumat-o. E noaptea în care am uitat să dorm, privindu-te.

E conturul siluetei impregnat în şoapta de dinaintea plecării. E blestemata zi de duminică pe care am ajuns să o urăsc pentru că am senzaţia că mi te duce prea departe. Sunt visele pe care nu am avut timp să le trăiesc..timpul nu a fost niciodată de partea mea, se pare. Sunt tăcerile asurzitoare care îmi inundă timpanul cu ţipete de ajutor, dar pe care tu nu le auzi. E regula celor 3 secunde pe care nu am inventat-o încă. E cafeaua care s-a răcit şi lumânarea care s-a stins aşteptându-te. Sunt telefoanele pe care nu le-am făcut, mesajele pe care nu le-am scris şi toate celelalte cuvinte pe care nu ni le-am spus.

Sunt cadourile pe care nu le-am trimis la timp, apoi nu le-am trimis deloc. Sunt florile care nu au mai ajuns la destinaţie. Sunt urările nespuse şi condoleanţele murmurate.
Sunt lacrimile nevărsate la timp, apoi nevărsate deloc.
Sunt zilele care trec anost pe lângă mine, apoi zilele care nu mai trec deloc.
Sunt scuzele în care nu crezi, promisiunile pe care nu le îndelineşti, cântecele nefredonate şi toate răsăriturile ratate.

Sunt tot ceea ce puteam să fiu şi nu îmi mai pasă…ferice de mine că nu-s prea fericită!

9 Comments

  1. Dragos Farmazon says:

    hmmm…

    ReplyReply
  2. Emm says:

    "hmmm…" as in what?

    ReplyReply
  3. Dragos Farmazon says:

    as in… "tacerea nu este semnul ca nu avem ce spune, ci ca tocmai gandim" (Lao Tzi) ;))

    ReplyReply
  4. George says:

    buh,da` ce frumos scrii , Princess :X
    sunt uimit 🙂

    ReplyReply
  5. Emm says:

    @ George: Multumesc! :">

    ReplyReply
  6. Misha says:

    n-ai mai zis de mult ferice de mine ca nu sunt prea fericita. sa-ti amintesc de cand..

    ReplyReply
  7. Emm says:

    @ Misha: te rog, aminteste-mi! memoria e de genul feminin (dupa cum spune mereu seful meu)- te inseala cand te astepti cel mai putin :))

    ReplyReply
  8. Cosmin says:

    Am inceput de ceva vreme sa citesc bloguri si al tau nu face exceptie,imi face placere sa ma uit pe randurie scrise de tine cu atata maiestrie.
    Tre' sa recunosc ca nu am nicio intalnire cu genul asta aplecat spre drama,insa am auzit si eu de la altii ca stilul unui artist nu se comenteaza, ci numai calitatea operei…
    Noi clubul fanilor blogului cu feeling iti uram cat mai multe postari pt ca suntem avizi de lectura buna.

    ReplyReply
  9. Emm says:

    @ Cosmin: Welcome & enjoy youre stay! 🙂
    Cat despre stil…"drama queen" e numele meu mic 😀

    ReplyReply

Leave a Comment