Listă

10/08/2009

Things that make me crazy..

– Clovnii mă scot din minţi! Poate din cauza prea multor filme proaste de groază am senzaţia că în spatele zâmbetului desenat vulgar cu carioca roşie se ascunde un psihopat notoriu ce aşteaptă ocazii favorabile să îşi înfigă satârul în trupuri osândite de inocenţă..sau poate sunt eu nebună.
– Fetele cu degete groase mă sperie îngrozitor. Nimic mai puţin feminin decât cârnăciori de degete cu unghii mici şi cărnoase care epatează prin vulgaritate. Îmi transmit mesaje de sexualitate îndoielnică. Iar eventualele semne obscene sunt de-a dreptul groteşti şi penibile…sau poate sunt eu prea sensibilă.
– Înghesuiala la casele de marcat – lipsa celor 30 de cm de spaţiu intim îmi crează un sentiment de sociofobie incredibilă. Iar frânturi din aberaţiile elucubrate de oameni insipizi pe care sunt nevoită să le aud involuntar mă obosesc psihic…sau poate sunt eu psihotică.
– Oamenii cu toane faţă de care nu ştii niciodată care e cea mai potrivită atitudine pe care trebuie să o adopţi şi îţi dau în mod constant impresia de „nucă în perete”…sau poate sunt eu prea normală.
– Oamenii care put mă desfiinţeză. Mirosurile îmi crează migrene halucinante şi simt că nu mai sunt responsabilă de faptele mele. Aş omorî jumătate din ei şi i-aş face săpun pe care l-aş da la cealaltă jumătate să se spele…sau poate sunt eu prea finuţă.
– Fetele cu părul natural şi îngălat îmi smulg un schimonosit involuntar şi o grimasă unică. Intra oricum în categoria mai sus menţionată şi sunt un bun material pentru săpun.
– Cocalarii cu merţane parcate lateral pe 2 locuri îmi zgârie retina. Şi uneori pe locurile de handicapaţi pe principiul „n-au ăia nevoie”….sau poate sunt eu prea corectă.
(to be continued)

16 Comments

 1. Misha says:

  – oamenii care dupa relatii sentimentale esuate insista sa se vada doar de dragul berii. sau se mai apostrofeaza sexual ocazional in perioadele de criza de personalitate ca sa implineasca ce nu au reusit cand era momentul oportun.poate sunt eu omul prezentului si tind sa fiu usor intoleranta cu oamenii ancorati intr-un trecut fictiv. ca in sintagma aia: daca ar fi fost sa mearga nu ar fi fost nevoie sa va straduiti.
  -copiii emo sau substitut de emo. cu riscul de la le da satisfactie, as sechestra cativa si le-as arata ce inseamna cu adevarat suferinta, si nu prin violenta fizica. nimeni nu e inteles in adolescenta, dar noua nu ne-a pasat si ne-am dezvoltat cat se poate de frumos, fara cicatrice pe maini.
  -bronzul de tractoriste. Exista zeci de creme cu factor de protectie solara, de ce sa stai pana ti se iau trei straturi de piele sa arati ca o pictura nefinisata? poate sunt eu prea malitioasa.
  (continuera)

  ReplyReply
 2. dia says:

  =))) nu e sanatoasa:P

  ReplyReply
 3. Emm says:

  @ Misha: da..si lista va continua!

  ReplyReply
 4. Emm says:

  @ dia: Cine? Eu? Hah' 😛

  ReplyReply
 5. irka2stardust says:

  gg.. funny mai scrii 🙂 mai ales fazele cu "…sau sunt eu prea…"

  am şi eu în drafts de vreo două luni tot un astfel de articol.. poate îl termin cânva dar, până când, mă exprim aici:
  MOST OF ALL urăsc "stăpânii" care-şi bat câinii, pisicile(ş.a.m.d.), făcând-o, mai ales, în stradă. Nu că tolerez violenţa faţă de animale "la domiciliu", ba chiar deloc, pur şi simplu nu am acces la astfel de cazuri "între pereţi". Trist.

  ReplyReply
 6. George says:

  super tare ideea cu "cârnăciori de degete cu unghii mici şi cărnoase " :))) 200% true ! 🙂

  si ultima cu Cocalarii care parcheaza pe 2 locuri e tare :)) doar ca, statistic si faptic vorbind.. majoritatea cocalarlor au BMW, nu merţane 🙁

  ..sau poate sunt eu subiectiv ca-mi plac Mercedesurile 🙂 -asta asa ca sa inchei si eu ca tine cu sau poate-

  ReplyReply
 7. Emm says:

  @ irka2stardust: Welcome! Poti sa te exprimi liber in legatura cu lista 😛

  ReplyReply
 8. Emm says:

  @ George: 10x! :)..si in legatura cu statistica BMW vs. Mercedes…nu am studiat-o prea mult. Dar te cred pe cuvant 😀

  ReplyReply
 9. caragia says:

  ..la sentimentu omului fin si cu ganduri occidentale ce crede ca lumea si timpu s.a oprit in loc in acest mirific peisaj mioriticodanubianopontic.incercarea de a scrie cu ironie despre ceea ce te face sa vomiti si ultima farama de autostima ce ai.multumesc.excelent.

  ReplyReply
 10. Robert says:

  Nu esti crazy, clovnii sunt chiar niste cretini. In Pitesti m-a abordat unul care s-a bagat in sufletul meu si a invartit un balon, realizand o vaca subnutrita, in cele din urma oferindu-l prietenei mele cu semnificatia ,,de la cineva care te iubeste'', chipurile yo. Diametrul pompei cu care umfla baloanele se potrivea perfect cu pifometrul din care scotea sunete imbecile , dar poate am fost prea linistit sa i-o administrez ca pe un supozitor. Urasc clovnii!!!

  ReplyReply
 11. Emm says:

  @ Robert: super taree :))) deci nu sunt singura!!

  ReplyReply
 12. Emm says:

  @ caragia: multumesc…again 😀

  ReplyReply
 13. Robert says:

  Aglomeratia de la casele de marcat poate fi si distractiva. Incearaca atunci cand e multa lume langa tine sa bagi mana in raftul cu prezervative, sau sa-l versi pe tejgheaua automatizata pentru a observa reactia celorlalti. Daca te intreaba ce faci cu ele, le spui ca pleci in armata pentru ca acolo e ,,fu…e mare''. Sa aveti o zi placuta!!!:))

  ReplyReply
 14. Emm says:

  :)) Definitely..e de incercat asta!

  ReplyReply
 15. Lara says:

  ai dreptate la faza cu clonvii,sa stii.Intr-adevar sunt genul de fiinte care te baga in sperieti:))

  ReplyReply
 16. Emm says:

  Ar trebui sa facem un centru de consiliere pentru persoanele care se sperie de clovni. E bine ca nu sunt singura 😀

  ReplyReply

Leave a Comment