Drama hollywood-ului

08/09/2009

Intoxicaţi de prea multe filme hollywoodiene, am uitat că nu există happy-end-uri decât în scenariile de duzină sau în cazul poveştilor care nu s-au terminat încă. Am uitat că lumea nu aplaudă pentru că nimănui nu îi pasă de fericirea ta. E irelevantă şi insipidă, deloc molipsitoare iar oamenii preferă să vadă drame a căror poveste să îi facă să se simtă mai bine în legătură cu propria viaţă. Probabil e motivul audienţei ştirilor de la ora 5.
Şi dacă totuşi vrem să fim impresionaţi preferăm iluziile. Plătim prea mult pentru a ni se vinde idei fade şi ireale. Precum în cazul magicienilor care fac orice pentru trucul lor. E motto-ul „minte-mă frumos” care face orice neadevăr să fie acceptabil doar pentru că e spus într-o lumină frumoasă, lucioasă şi poleioasă. Suntem atât de răi încat avem o strângere de inimă dacă trecem pe lângă un accident fără victime.
Am simţit nevoia sa spun asta.. a, da.. şi pace mondială, normal!

6 Comments

 1. Irina says:

  E de apreciat iroia…Dupa ce spui cat suntem de nenorociti vrei pace mondiala? Lasand gluma la o parte chiar asa e. Suntem setati parca spre autodistrugre.

  ReplyReply
 2. Emm says:

  Ma bucur ca s-a inteles subtilitatea mesajului!

  ReplyReply
 3. Flo says:

  Aveam si eu o zi buna, una LIBERA si ia uite ce vorbiti voi!!!

  ReplyReply
 4. Emm says:

  Imi pare rau ca ti-am stricat ziua LIBERA.. promit să abordez subiecte mai putin serioase de acum in colo :))

  ReplyReply
 5. Andreea says:

  nu am citit tot postul, dar pe seara ajung si la asta.
  vin cu o rugaminte! lasa fundalul de o singura culoare, sau pune culoarea fontului cu un alb sa se vada cum trebuie. ca imi "tocesc" ochii rau

  ReplyReply
 6. Emm says:

  O sa am in vedere asta. O sa se ocupe admin. blogului de partea tehnica cat de curand 🙂

  ReplyReply

Leave a Comment