Ca de week-end

11/09/2009

Incredibil cât de plictisită sunt. Aproape că e ireal. Am cea mai mare lene de la Adam încoa’. Dacă stau bine să mă gândesc cred că eu am inventat lenea şi plictiseala. A, da.. şi somnul evident.
Şi e abia 12. Am epuizat toate mijloacele de creare a diversiunii, posibile într-un birou cu 2 şefi, un calculator, o tastatură, un mouse, multe hârtii, multe frimituri de la finetti sticks-urile de ieri, 2 căni senile, o riglă, nişte boxe sparte pe pervaz, un spray Mr. Muscle pe undva pe jos, o cârpă pentru curăţenia biroului (chipurile) şi alte maldăre de hârtii.
Am epuizat şi internetul.. gata, am văzut/auzit tot ce se poate. Am terminat playlistul de 4 ori până acum, am fost la toaletă de multe ori doar ca să ies din birou. Dacă mă mai duc încă o dată o să intre lumea la idei că am vezica prea mică şi o să îmi dea sfaturi pe care nu le cer. Se mai aude câte o maşină pe stradă, semn că afară se întâmplă totuşi putină acţiune. Acum 5 minute s-a întâmplat cel mai interesant lucru în dimineaţa asta: s-a declanşat o alarmă la un magazin din apropiere. Uau!!
Aş mai scrie dar mi-e lene… noroc că e vineri!

7 Comments

 1. Irina says:

  Foarte comic. Chiar transmiti starea acuta de plictiseala prin care treci :))

  ReplyReply
 2. Emm says:

  N-ai idee prin ce trec! :))

  ReplyReply
 3. Nico says:

  Acum a inceput saptamana. Te mai plictisesti? 😛

  ReplyReply
 4. Flo says:

  Vai de mine cata dezordine!!!

  ReplyReply
 5. Emm says:

  Vai, extraordinar! :))

  ReplyReply
 6. antispam says:

  Nu se poate, ai epuizat internetul? Incredibil :))

  ReplyReply
 7. Emm says:

  Eh.. cel putin asa aveam senzatia 😛

  ReplyReply

Leave a Comment