Ghidul violatorului virtual

28/01/2011

Stiu, te simti nebagat in seama si parasit. Exista ghiduri pentru orice: lenesi, ratati, cocalari, spovedanie, genii, iluminati si tocmai pe tine te-au uitat. Sa remediem, deci.

Capitolul I

In primul rand, ceea ce trebuie sa stie orice bun violator virtual este ca nu trebuie sa se opreasca pana cand nu si-a atins scopul. In cazul de fata penetrarea in spatiul virtual al victimei.

Unde o gasesti: daca te ajuta putin fata, ceea ce nu e cazul, poti incerca o prima intruziune in viata reala. O vezi in club, bar, pe strada, o cauti pe facebook, sau hi5 in cazul tau pentru ca esti urat, ii dai add si apoi incepi cu lingusiri la poze in care aceasta isi arata mobilitatea in lenjerie intima alaturi de cateva prietene, ca sa se rezbune inconstient pe parintii autoritari. Pentru inceput, sugerez replici chill de genul: “bna c frum esti dami add la ..” sau “hey sexxyy, vrei so ardem can filme?”. Daca iti raspunde, treaba e pe jumatate rezolvata. Daca se tine tare, da-i add prietenei ei, mai urata probabil si cu par la subtioara si spune-i ca de fapt pe ea o vroiai.  Macar una sa pice.

Daca nu te ajuta fata chiar deloc si esti atat de urat incat nicio retea de socializare nu iti accepta poza, atunci mai ai doua sanse. Fie le editezi putin: alb-negru (ca sa nu se vada ca esti mai tuciuriu) si supra-expunere (ca sa nu se vada mustata mijita, cosurile purulente si strungareata de genul “dinte-pauza-dinte”), fie apelezi la clasice poze bruzlee, vandam, svartanegar sau un cantaret de la bollywood (pentru fitosi).. nimeni nu isi va da seama.

Nu uita: totul trebuie sa se intample pe net. Daca iti da intalnire, strici totul, prin urmare arde-o cool si nu te lasa intimidat de frustratele care iti spun ca nu esti de ele, ca esti agramat, ca esti urat sau ca probabil puti. Ele stiu ca nu o sa te aiba niciodata si sunt doar geloase. Asa ca ignora-le si concentreaza-te asupra gazelelor ce prezinta semne de usor retard si stima de sine scazuta.

Daca ai facut rost de id-ul ei de mess (deja nici nu mai conteaza cum), este imperios necesar sa incepi sa o spamezi. Cel mai bine merge cu mass-uri. Neaparat trimite-l pe ala cu “ghetute ortopedice pentru un copil orfan” – o sa se pise pe ea de emotie si o sa te creada baiat sensibil. Sau pe cel in care o avertizezi ca o sa se inchida Yahoo-ul – o sa te creada informat si bine documentat iar fetele se dau in vant dupa genul asta. Nu uita de bancuri din anul 2000 – sigur nu le stie asa ca trimite-i cat mai multe impreuna cu emoticoane care sa arate consimtamant mutual in exprimarea fericirii virutale ca un fel de preludiu. In cazul in care nu raspunde, mai poti apela la statusuri cu citate din manele – numai fetele destepte se prind de profunzimea gandurilor lui Guta.

Iar daca iti raspunde, invit-o intr-o seara sa-ti vada webcamu iar tu arata-i micul prieten. Pai ori suntem golani ori nu mai suntem?

P.S.: Textul de mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

15 Comments

  1. Alin says:

    Ce tare!!!
    Ai grija cu pozele alea alb negru de pe facebook.

    ReplyReply
  2. Emm says:

    @Alin: :)) ale mele sau ale tale? 😛

    ReplyReply
  3. Alin says:

    Logic ca ale tale, eu inca n-am nici una, dar o sa public una la cererea domnisoarelor =))

    ReplyReply
  4. Alin says:

    si apropo, toate fetele singure sa apeleze la mine 😀

    ReplyReply
  5. Emm says:

    @Alin: Reclama. Nu se pune!

    ReplyReply
  6. Razvan says:

    Observ ca nu vrei sa-mi acorzi meritele binecuvenite pentru acest titlu deosebit… :p

    ReplyReply
  7. cosmin says:

    ai fost victima unei astfel de brute?
    Interesan e ca toti ne indentificam cu violatorul virtual, pt ca de cautat fete pe retele cautam ,incercam sa ne bagam in seama, se intampla de cele mai multe ori sa tina nasul pe sus numai ca prietenul meu cel mic e ceva mai mediu zic eu…deci clar sunt un penetrator virtual si ma mandresc cu asta

    ReplyReply
  8. cosmin says:

    or fi si violatoare? Si daca sunt pe mine de ce dracu nu ma violeaza nimeni?

    ReplyReply
  9. Alin says:

    @cosmin: da da da, vreau si eu 😀

    ReplyReply
  10. cosmin says:

    ai vrea tu Aline, sa te urmareasca, sa te agreseze cu mesaje si masuri si pana la urma ca sa scapi te lasi pangarit…vai ce viata mai avem noi barbatii

    ReplyReply
  11. Alin says:

    Nici chiar asa. Viata noastra este cum ne-o facem.
    E vorba de fiecare in parte, cum vede lucrurile. Pe langa astea se mai adauga aspectul fizic si felul de a fi al persoanei respective.
    Si ca o remarca a mea: i have never seen a man raped by a woman.

    ReplyReply
  12. Emm says:

    Bine mai baieti… vad ca ati inceput sa “pangariti” pe aici :))

    ReplyReply
  13. iuli says:

    Hai ca am auzit-o si pe asta:))

    ReplyReply
  14. Octav says:

    ai uitat sa spui de mass-urile tip ‘comert’ cu vand telefon, lant de aur, haine de la zara :))

    Mai sunt si pozele in oglinda, sau cele in care se vede brand-ul :))

    Bun, bun.

    ReplyReply
  15. Emm says:

    @Octav: Eh.. exemple ar fi multe, timpul e scurt.. asa-i in tenis!

    ReplyReply

Leave a Comment