Pozitii sexuale de neinteles

19/04/2010

Intr-un articol tamp scris in care se dezbate eterna si fascinanta tema despre cum sa faci sex inteligent, o duduie  varsa din prea multa cunostinta urmatoarele ”… O poziţie la fel de comodă este cea în care stai pe burtă, cu picioarele cât mai depărtate şi genunchii îndoiţi, astfel încât tălpile să fie în aer. Iubitul tău stă cu picioarele apropiate şi se sprijină în coate, stând cu pieptul lipit de spatele tău. Poziţia vă oferă spaţiu să vă sărutaţi şi să vă priviţi în ochi, iar clitorisul va beneficia de pe urma greutăţii pe care partenerul o lasă pe bazinul tău.

Buuun. Mi se pare derutant si mai citesc o data. Si inca o data… dar nu pot sa pun cap la cap. Si incep sa meditez: cum e asta o pozitie comoda daca tu stai cu picioarele balabanind in aer ca nebuna, talpile carevasazica, in timp ce domnul in cauza sta chircit in coate? Si cum adica sta in coate…unde sta in coate, in camera cealalta?

Si cat de mica sa fii tu ca sa incapi in spatiul asta stramt creat? Cred ca e o pozitie pentru pitici in calduri. Dar stai, ca zice mai incolo ca e totusi comoda. Deci cineva sigur a incercat-o. Si cum poti sa te saruti daca e in spatele tau sau sa te mai privesti tandru in ochi? Poate daca ai un ochi mai nebun in spate, dar atunci ti s-ar spune ‘crazy eyes’ si oricum nu ajungi sa experimentezi pozitia asta. Ma gandesc ca e anatomic imposibil.

Iar clitorisul e in fata din cate stiu.. deci daca faci sex ‘pe la spate’..nu ai cum sa stimulezi clitorisul cu bazinul… zic si eu… Decat poate daca ai o prelungire a fundului care poate sa ajunga pana in partea cealalta a partenerei care face spagatul  cu picioarele in sus si stand pe burta  in timp ce tu zbarcesti coatele, te uiti in ochii ei si-i vezi privirea bulbucata si  ‘excitata’ de sub greutatea bazinului. Aha, asa era deci. Hai ca am lamurit-o.. de ce nu o fi zis de la inceput ca la asta se referea?

22 Comments

  1. Vlad says:

    ahahahhaahahah

    ReplyReply
  2. Emm says:

    @Vlad: Ceeee razi tu, micutule? 🙂

    ReplyReply
  3. Misha says:

    misto femeie! ma, daca ea poate, cine suntem noi sa ii taiem aripile?..aripile ei sau ale lui..inca nu-mi dau seama:))))))

    ReplyReply
  4. Emm says:

    @Misha: 🙂 true misulica frumusica dragutica … noi sa fim sanatosi! 😀

    ReplyReply
  5. Misha says:

    e un fel de capra-roaba cu gatul dislocat :)))))) si probabil aceasta pozitie se practica in randul ciclopilor cu malformatii si cine stie, poate si in randul centaurilor.

    ReplyReply
  6. Emm says:

    @Misha: Pai sunt si ei tot oameni, mama…n-am nimic impotriva, parol! numa’ ca n-am inteles..

    ReplyReply
  7. Misha says:

    oameni desfranati

    ReplyReply
  8. alec says:

    cu referire la Avatar -> http://www.youtube.com/watch?v=0D8IRIYBSnk

    ReplyReply
  9. Andreea says:

    Mai… Emm .. ce nu intelegi?asa se concep copii in secolul asta..ce puii mei?!? ce trebuie atata sarutat si ochi in ochi? poati doar sa ti imaginezi ca esti romantic in timp ce dai din dos ,precum iepurasul de la duracell.Auzi..sex intelegent..Pozitia liftului pe role..o stii!??! Doar daca ai un IQ peste 270 iti iese =)))

    Gargara de marti :))) mi-i somn…

    ReplyReply
  10. Emm says:

    @Andreea: :))te pup Andreea, long time no talk…inca astept cafeaua de fita din Bucuresti si gargara despre iq-ul peste 270, in puii mei 😛

    ReplyReply
  11. Emm says:

    @alec: :))taree

    ReplyReply
  12. Voicu says:

    eu zic sa citim cu atentie articolul deoarece acolo nu apare cuvantul”oameni” si deci poate fi vorba de alte vietuitoare :)…zic si eu..de…una peste alta eu cred ca voi folosi tot vechile pozitzii care sunt ceva mai”comode” 😀

    ReplyReply
  13. Emm says:

    @Voicu🙂 ai si tu dreptatea ta..

    ReplyReply
  14. Emi says:

    Hai ma ce tot insisti? Nu e suficient ca ti-am dat pontul? 😛 Si in plus, e cu sex, cu prostii, nu stiu eu de-asteaaa… Nu stiiuuu!!! Nu stiu de-astea!!!

    P.S. Vreau sa-mi fac o prietena da’ nu gasesc!!! Vreau sa-mi fac o prietena da’ nu gasesc!!! Toate fetele sa apeleze la mine!!!

    ReplyReply
  15. Irina says:

    Emi cum vrei sa-ti faci o prietena, ca ultima data cand ne-am vazut parca aveai doua :))) Sau vrei una cu care sa expereimentezi pozitia asta stand pe burta si cu picioarele in aer in spagat? :))

    ReplyReply
  16. Emm says:

    @Irina: Acu’ fiecare se descurca cum poate 🙂

    ReplyReply
  17. DJ Coco says:

    pagina vietii

    ReplyReply
  18. jana says:

    vai vai… pai se poate asa ceva ?

    ReplyReply
  19. Andariela says:

    pagina vietii

    ReplyReply
  20. aleza_emo says:

    deci e clar…

    ReplyReply
  21. Steff says:

    Poate are 12 ani..si nu are cur…

    ReplyReply
  22. Escorts says:

    super interesant

    ReplyReply

Leave a Comment