Welcome

26/06/2009

Aici începe totul: cu mine! Şi tot aşa se termină. Posibil din cauza eternului narcisism care ma înconjoară, eu şi personalităţile mele multiple simţim nevoia să ne exprimam public, în marea de ciberspaţiu care ne înconjoară.
Moto-ul: there will never be another me e mult prea pregnant pentru simplitatea mesajului pe care îl ascunde.
S-ar putea sa te simţi ofensat, şi posibil să nu îmi pese, posibil să plângi iar eu sa râd, posibil să îţi placă şi să ma flateze…posibil! Dar la sfârşitul zilei, totul se rezumă la mine, pentru că cea mai importantă persoană din viaţa mea sunt eu.
Din ciclul analelor gândirii „Viaţa e un râu de durere ce se termină în dorinţa de a fi” declar acest blog în mod oficial deschis.
Îmi rezerv dreptul la irnoie dură, umor negru, satiră şi gargară.

2 Comments

  1. Flo says:

    wind of change, wind of revenge?

    ReplyReply
  2. Anonymous says:

    e adevarat ca in controversata poveste cu Narcis, ajunge sa se indragosteasca de el prividu-se. si ce e rau in asta? nu e cumva regula de baza a relatiilor autentice? sa te cunosti, sa te accepti neconditionat si apoi sa poti interactiona optim si cu ceilalti? ce e mai frumos decat sa iti placa ce vezi in oglinda? sau sa iti vezi progresul si sa spui: da, am crescut! sa remarci lucrul asta TU inaintea altora si sa ai o parere care nu poate fi demontata de remarci stupide sau de false incurajari e o adevarata arta!

    ReplyReply

Leave a Comment