Barbatii din viata noastra. Un tip nu este niciodata 100% bun. Ep. 1

07/09/2010

Pentru a-l demitiza pe Fat-Frumos, care intarzie sa mai vina pentru ca are si el problemele lui, prezentam mai jos exemplarele masculine imperfecte, cele de toate zilele. Amin!

Este aventuros insa… mincinos

Cu un exemplar de talia lui nu te poti niciodata plictisi. Nu pare genul care sa se angajeze functionar la ghiseu sau taietor de bilete la metrou, cu atat mai putin sa ia cina pe servetel in fata televizorului. Are o meserie interesanta si comica (cascador, artist neinteles, traficant de slanina, calugar porno, etc.. ), te scoate in oras in fiecare seara si te amuza maxim. Insa este foarte probabil sa fie somer. Este atat de obisnuit sa inventeze lucruri incat nu prea isi mai da seama care este diferenta intre minciuna si realitate.

Suportabil daca: esti o manechina cu silicoane care adora cluburile, ginul tonic si prezenta unui mascul oarecare la brat.

Uita-l daca: esti o fata normala cu cariera serioasa si ganduri de viitor.

E bogat dar…zgarcit

Este genul de om care a facut avere si nu intereseaza pe nimeni cum insa se vede de la o posta dupa ceasul elvetian pe care nu il cunoaste prea bine insa il etaleaza atat de des incat ai crede ca are un tic la mana. Saraca de tine, ai crede ca l-ai apucat pe Dumnezeu de picior insa omul nu are de gand sa-si risipeasca averea pe tine. Asteapta-te ca la prima masa sa platiti jumi-juma consumatia.

Suportabil daca: esti o fata destul de abila care stie pe ce ‘butoane’ sa apese ca sa obtina ce vrea sau o fata cu bani careia i se falfaie de banii lui.

Uita-l daca: esti fata tatii, razgaiata ca o printesa si maniaca pe cumparaturi.

E nostim dar…depresiv

Imposibil sa nu aiba zilnic minim 5-6 glume nemaiauzite, este spritul oricarei petreceri, fratele tuturor. Cand face o gluma e musai sa aiba minim trei intelesuri: unul erotic, unul politic si unul real. Asta ar fi o fata – cea pe care o arata tuturor. Cealalta fata este similara unui clov: trista, plangacioasa si depresiva. Te scoate din minti cand cade in putina cu melancolie.

Suportabil daca: esti o fata curajoasa cu o inima de aur.

Uita-l daca: esti o compulsiva hipersensibila (acum plangi, acum razi), dependenta de dulciuri (ajungi obeza ca el)

E sexy dar…gay

Individul emana sex-appeal prin fiecare por, are o privire atat de patrunzatoare incat iti vine sa te dezbraci singura, ti-l imaginezi drept razbunare pentru toate bancurile rautacioase facute in liceu pe seama ta. Numai ca de bucatica asta buna profita alti tipi ca el.

Suportabil daca: esti o dragutica nu foarte tentata de barbati (gen lesbiana sic) sau narcisista frigida.

Uita-l daca: esti supercomplexata sau finuta…sau normala.

13 Comments

  1. […] Barbatii din viata noastra. Un tip nu este niciodata 100% bun. Ep. 1 Tue Sep 07, 2010 18:44 pm Pentru a-l demitiza pe Fat-Frumos, care intarzie sa mai vina pentru ca are si el problemele lui, prezentam mai jos exemplarele masculine imperfecte, cele de toate zilele. Amin! Este aventuros insa… mincinos Cu un exemplar de talia lui nu te poti niciodata plictisi. Nu pare genul care sa se angajeze functionar la ghiseu sau taietor de bilete […] […]

  2. Andrei says:

    Eh, ce sa mai zic, vorb-aia “don’t expect a knight on a horse to come rescue the princess in you.” 😀

    ReplyReply
  3. Emi says:

    :)) Prea tare asta. Ia spune sincer, la cine te-ai gabdit cand ai scris despre ultimul? Ca la Ricky Martin, sigur nu. :))

    ReplyReply
  4. Emm says:

    @Andrei: nu? pff.. ce chestie… de ce nu mi-a spus si mie nimeni asta pana acum? 🙂

    ReplyReply
  5. Emm says:

    @Emi: Emiiiiii… rusine!! Am scris asa… in general… 😀

    ReplyReply
  6. Irina says:

    Deh, nimeni nu e perfect … Ca in bancul ala, ca sa insumezi (aproape)toate calitatile trebuie sa ai 4 barbati diferiti si sa nu stie unul de celalalt ;))

    ReplyReply
  7. Emm says:

    @Irina: e o varianta 🙂

    ReplyReply
  8. Dragos says:

    Uuu Emma 🙂
    Nu mai aborda subiecte asa tendentioase ca s-ar putea sa-mi placa. Nu stiu daca e nevoie sa existe un barbat perfect, cum scrie in cartea aia a lenesilor, n-ar mai avea nici o motivatie sa se imbunatateasca, lumea iti arata ceea ce nu esti pentru ca tu sa stii ce vrei sa devii 🙂
    Enjoy your life 😀

    ReplyReply
  9. Emm says:

    @Dragos: Da, perfectiunea e plictisitoare. Nici nu o caut, de altfel. Doar eram la ora de ironie… pentru ca pot!;)

    ReplyReply
  10. Dragos says:

    Cata modestie 🙂

    ReplyReply
  11. Emm says:

    @Emm: Modestia este calitatea oamenilor care nu au alte calitati!

    ReplyReply
  12. Dragos says:

    Modestia e arta de a-i face pe ceilalti sa spuna despre tine, ceea ce tu daca ai spune nu te-ar crede nimeni 🙂

    ReplyReply
  13. Angelica says:

    Modestia e arta de a-i face pe ceilalti sa spuna despre tine, ceea ce tu daca ai spune nu te-ar crede nimeni 🙂

    ReplyReply

Leave a Comment