Sedinta muta

22/01/2011

Un jazz simplu din vremurile fara complicatii si doua tigari fara filtru. O cafea matura si ganduri redundante la o masa a tacerii. E sedinta ta de psihoterapie, asa ca spune-mi: ce te doare? Sunt cele mai pretioase minute si sunt platita sa te ascult. Esti mai mult decat un lung sir de cifre scris alaturi de o poza nereusita de buletin. Si daca-ar fi sa te dezbraci de inhibitii, si daca-ar fi sa imi vorbesti de tine, si daca-ar fi sa te nasti din nou.. cine ai fi tu?
Minutele trec repede pe o pendula mare. Il numesti timp, ii dai nume si te comporti ca si cum este in defavoarea ta. Ai vrea sa faci ceva maret dar ninsoarea asta calda te impiedica. Ai vrea sa fii liber dar ai uitat cine esti in incercarea de a-ti gasi o semnificatie. Intr-un document fara titlu si destinatie scrie-ti gandurie. Sterge-le pana iti vei da seama ca nu conteaza. Apoi foieste-te intr-un pat mare si gol pana cand iti vei dori sa-l umpli.
Ah, ce barbar este destinul asta care ti-a harazit cel mai trist rol. Si cum sunt toti oamenii impotriva ta. Ignori sinele care tipa mut din spatele castilor cu muzica prea tare si iti afunzi corpul intr-un confort pe care il blamezi. Dupa care iti dai seama ca nu vroiai sa fii aici si acum. Suma deciziilor tale te-au adus pe un scaun incomod, fata in fata cu tine.
Vrei sa discutam despre asta?

6 Comments

  1. Vlad says:

    Vreau si eu o cafea!

    ReplyReply
  2. Emm says:

    @Vlad: Pentru ca asta are cea mai mare legatura cu subiectul. 😛

    ReplyReply
  3. Paunica says:

    Mie imi place fucsia, nu stiu daca v-am mai spus

    ReplyReply
  4. Vlad says:

    @paunica pune si tu un gravatar tati http://en.gravatar.com/

    ReplyReply
  5. Emm says:

    @Paunica: Idem

    ReplyReply
  6. Irina says:

    Ce simti in legatura cu asta?

    ReplyReply

Leave a Comment