New Look aduce senzatia modei in Romania

18/07/2011

Eu una cand spun ‘fashion’ ma gandesc la materiale fluide, design indraznet si bonus – preturi decente. Nu stiu cum sunt altii insa emotia pe care o am atunci cand vad the perfect dress la numai 79 ron este comparabila poate doar cu cea pe care o am atunci cand vad ca inca ma incap blugii de acum 5 ani.

Acestea fiind spuse, am placerea de a comunica in mod oficial apropiata deschidere a unui astfel de magazin ce reuneste cu succes  criteriile de mai sus si nu numai. Retailerul britanic New Look aduce senzatia modei in Romania si deschide primul sau magazin pe 26 august in Afi Palace Cotroceni.

Ca idee de plecare putem afima cu usurinta faptul ca New Look este principalul concurent H&M si pluseaza cu:

–  Peste 200 de noi produse vor fi disponibile in fiecare saptamana

–  Produsele vor avea preturi incepand de la 79 lei pentru rochii, de la 49 lei pentru jeans si de la 89 lei pentru jachete

As spune ca fashionistele din Romania vor fi mai mult decat incantate de acest eveniment insa cum acest cuvant imi pica greu la tastatura voi afirma in schimb ca entuziastii modei vor gasi in acest magazin colectii de haine interesante la preturi accesibile.

Magazinele marcii care vor fi inaugurate vor beneficia de noua colectie de toamna. Am aflat ca  “noua culoare neutra este griul iar stilul anilor ’70 s-a maturizat si a devenit mai sexy, iar liniile curate si bine croite adauga o usoara latura masculina. Sezonul acesta va fi dominat de piesele separate, in lista de achizitii obligatorii fiind o jacheta colorata, pantaloni in orice culoare si din toate materialele posibile, iar croielile clare si bine definite isi anunta marea intoarcere”, a declarat Barbara Horspool, Creative Director New Look.

Asadar ne vedem la lansarea de pe 26 august in Afi sau daca o ratati pe aceasta nu-i bai caci o noua unitate va fi deschisa in Baneasa Shopping City pe 1 septembrie. De asemenea pagina de facebook ce poarta numele de New Look Romania este aproape gata si va asteapta  cu mai multe informatii, fotografii si detalii.

Tineti aproape! 🙂

Leave a Comment