Astenie

14/07/2009

Am post-it-uri peste tot. Sunt toate culorile, sunt vii şi alarmante, toate parcă să îmi atragă atenţia asupra unor lucruri de care nu trebuie să uit. E imperios necesar să ma concentrez!
Nu trebuie să uit de şedinţa de luni dimineaţa, deşi e în fiecare luni, nu trebuie să uit de telefonul de la ora 11 în interes de serviciu, nu trebuie să uit de programarea la dentist pe care o amân mereu, nu am voie să ratez vernisajul de la galerie şi nici lansarea de carte, nu e acceptabil să uit de cafeaua cu tine, urarea de la mulţi ani, cartea poştală neexpediată încă, vizita bunicilor, plătirea facturii restante, comisioanele părinţilor. Aşa că îmi pun post-it-uri.
Iar la sfârşitul zilei îmi dau seama că factura e încă în geantă iar penalizarea e cu o zi mai mare, cafeaua s-a răcit, urările nu au fost spuse, programarea nu mai e valabilă, cartea s-a lansat, cina s-a răcit iar eu am fost absentă!
Aşa că lipesc mai multe post-it-uri, pun alarme şi nu mai ştiu de ce le-am pus, îmi fac semne pe mână şi le uit semnificaţia, mă opresc la stop, merg pe aceleaşi străzi din cartierul meu, cumpăr reviste pe care nu le citesc, râd la glumele bune şi ştiu că maine o să îmi fie mai bine!

4 Comments

 1. Misha says:

  Sa stii ca unor barbati chiar le place stilul asta impiedicat de fata. De unde stiu eu asta? dupa propria experienta!Ieri am facut 10 luni de cand suntem impreuna(sa stie toata lumea care-ti citeste blogul)si ma intrebam de ce? Cum naiba? Eu..el? Neeeeh!Ce ne confera noua certitudinea ca maine vom fi tot unul langa celalalt? Faptul ca el ma vede cu aceiasi ochi cand plecam in oras si sunt mega aranjata sau cand plang la inmormantarea lui Michael si am fata cat un sac de box! Faptul ca pupa de fiecare data locul in care am o vanataie proaspata cat toate zilele si spune ca trece. Faptul ca nu se incurca in post-it-urile mele si cel mai important nu imi pune unul pe spate cu titlul: LOVESTE-MA, desi uneori as merita. Si cel mai importanat, faptul ca toate stangaciile si scaparile mele sunt amuzante pentru el. Cum ale tale sunt in topul glumelor pentru mine. Si poate si pentru el. Eu te iubesc oricate chestii colorate si inutile ai avea!

  ReplyReply
 2. diwdi says:

  esti prea misto ca sa ai nevoie de post-it-uri!!!!!!!!!!dia

  ReplyReply
 3. Emm says:

  @ Misha: Mania cu post-it-urile doar am luat-o de la tine….si in legatura cu cele 10 luni: la mai multe! 😀

  ReplyReply
 4. Emm says:

  @ diwdi: Hah' si uite cum si blondele au nevoie de ele, uneori 😛

  ReplyReply

Leave a Comment