Not today!

10/07/2009

Nu am chef de nimic, nici măcar de mine. Nu am chef de imaginea din oglindă care e din ce în ce mai palidă, cu faţa longilină ce încearcă să îmi comunice ceva, dar am încetat să o mai ascult de o vreme.
Sunt obosită …lasă-mă! Nu sunt zilele mele bune, şi ştiu că am avut destule.

E nesomn, ritmul nu e bun, oboseala se amestecă perfect cu stresul iar rezultatul e o combinaţie între Gara de Nord şi un cabinet de psihoterapie alternativă.
Cabinet de psihoterapie….cu canapeluţa roşie, şi draperiile noi, care miros încă a proaspăt ieşite din cutia mare pe care tanti Nuţi a folosit-o înainte pt a transporta pantofi. E spaţiul care se vrea a fi prietenos şi exagerează în detalii. Se straduieşte prea mult să îţi transmită mesajul: „hai să vorbim despre problemele tale” şi nu îi iese. Te face să te simţi stingher şi uşor claustrofob.
E atitudinea mea refractară la tot ce înseamnă nou, la ora asta.

6 Comments

 1. Dragos Farmazon says:

  Uf. n-ai deloc o atitudine buna 😕

  ReplyReply
 2. Emm says:

  Deloc..sau poate doar azi! 😀

  ReplyReply
 3. Dragos Farmazon says:

  Sau poate-poate deloc-azi :p

  ReplyReply
 4. Anonymous says:

  Uf. E atitudinea ta! Pastreaz-o cat vrei, da-o la o parte cand crezi ca nu mai ai nevoie de ea!

  ReplyReply
 5. Anonymous says:

  hai ca eu nu am blog, dar tu nu o sa te superi ca il folosesc pe al tau sa injur toti imbecilii care gandesc pentru tine. si aici ma refer la prietenele bune care merg viitorul ginere sa ii spuna din gelozie ce alegere proasta face si la oamenii care devin infinit de empatici langa tine incercand sa-ti vanda fericirea lor nestiind ca nu dai doi bani pe ea. m-am saturat sa vad oameni inradacinati intr-o influentabilitate notorie. si ce daca eu vad lumea prin lentile de contact gri si tu o vezi prin minunatii tai ochi cu iris albastru? si ce-ti pasa tie daca eu iau alegerea x si nu o iau pe t? asa ca Emma mama, fugi si cu mainile si cu picioarele de idioti care iti ingradesc exprimarea personalitatii! lipseste-te ca Adam de Rai in momentul in care vine cineva la tine sa te informeze ce simti si ce gandesti si cum vrei sa actionezi! esti o prietena si o femeie desavarsita si tu stii asta!

  ReplyReply
 6. Emm says:

  @ Anonim: Frumos spus! Parol..

  ReplyReply

Leave a Comment