Tu

30/07/2009

….o să ajungi acasă obosit, cu metroul ăla nou, pe care tocmai l-au schimbat, o să mergi pe aceleaşi străzi ale cartierului tău, sub teii pe care nu i-ai observat niciodată. Şi o să te plictiseşti!
O să urci cele 4 etaje plictisit, o sa îţi arunci cheile pe birou, hainele pe jos, o sa deschizi laptopul şi televizorul..şi o să te plictiseşti. O să îţi faci un sandwich, o să butonezi cele 45 de canale tv, o să eziţi o secundă între snooker şi teleshoping şi o să te plictiseşti. O să dai un joc cu baieţii, sperând că poţi să te concentrezi şi undeva mult în noapte, o să îţi dai seama că te-ai plictisit. O să îţi mai deschizi o bere, enervându-te că nu e rece, o să stai pe balconul mare, unde era loc pentru doi, singur. O să te uiţi apatic la vecinii trişti şi singuri care fumează pe geam ultima ţigară şi îşi reiau liniştiţi somnul, şi o să fii gelos pe ignoranţa şi simplitatea lor. Apoi o să te plictiseşti. Cu regret o să realizezi că în dimineaţa asta eşti plictisit spre deosebire de altele în care ora 6 era prea frumoasă ca să fie adevărată, prea scurtă pentru a fi stigmatizată , prea idilică pentru a fi tangibilă …şi atunci o să îţi aduci aminte de mine!

7 Comments

 1. Misha says:

  , IAR EU
  O sa alerg pe tocuri pana la statia de unde imi iau in graba revista Elle pe care nu apuc sa o deschid pana la serviciu, o sa rad de fericire cand o sa imi primesc in dar masina semi-functionala, o sa-mi colorez toate zilele in roz si galben, uitand ca dragostea e culoarea mea preferata. Poate ca o sa innot, desi nu stiu, dar cui ii pasa? O sa miros parfumurile trecatorilor grabiti, nestiind ce miros caut de fapt. O sa dau jos de pe perete tabloul cel vechi al idealului, trasat in linii extrem de firave si in locul lui o sa imi scriu zilnic destinul!

  ReplyReply
 2. Emm says:

  Iar eu…sunt fericita! 🙂

  ReplyReply
 3. Irina says:

  Mishulica de ce nu scrii si tu ca tare fain le mai zici… Cat despre post e misto pt cine apreciaza stilul un pic mai lacrimogen :))

  ReplyReply
 4. Viorel says:

  Dar tu iti mai aduci aminte de el ?

  ReplyReply
 5. Emm says:

  @ Viorel: Din fericire e cu happy-end….iar el e acum logodnicul meu 🙂

  ReplyReply
 6. caragia says:

  cu unele mici schimbari,iti multumesc pt palma data intelectului meu obosit si vietii mele jalnice.

  ReplyReply
 7. Emm says:

  @ caragia: cu placere…i guess..

  ReplyReply

Leave a Comment