The day that never comes

09/08/2010

Sunt eu cea care trebuia sa vina sau tu cel care trebuia sa plece?

Nu-mi cere sa am constiinta deoarece am tocit-o si peticit-o de atatea ori inaintea ta incat a ramas doar un crampei scamosat. Hai sa jucam jocul asta iar si iar…si sa nu spunem niciodata ce simtim. Pentru ca asta ne-ar rani prea mult sensibilul orgoliu. Sa ardem inca o flacara violet in numele iubirilor apuse, sa ridicam un steag al pacii in numele razboaielor purtate si sa ne retraim existenta de o infinitate de ori deoarece nu reusim sa depasim cele mai inutile sentimente.

Nu incerca sa imi urmaresti firul logic deoarece nu am unul. In schimb, pentru prima oara, inchide ochii si intelege cu inima ciubotita de prea multa caldura sau prea putina nicotina. Scrii linii de cod perfecte fara sa intelegi ca iubirea nu se numara printre ele… poate pentru ca nu s-a inventat inca ecuatia care sa iti zdruncine argumentele rationale. O sa iti cumpar dagostea cu o cafea ieftina iar tu imi vei spune in fiecare dimineata ca sunt frumoasa… Nu exista magie ci doar foarte buni scamatori.

Eu? Sunt fericita prin definitie dar astazi doar imi este cald.

11 Comments

 1. […] The day that never comes Mon Aug 09, 2010 17:11 pm Sunt eu cea care trebuia sa vina sau tu cel care trebuia sa plece? Nu-mi cere sa am constiinta deoarece am tocit-o si peticit-o de atatea ori inaintea ta incat a ramas doar un crampei scamosat. Hai sa jucam jocul asta iar si iar…si sa nu spunem niciodata ce simtim. Pentru ca asta ne-ar rani prea […] […]

 2. Vlad says:

  Felicitari pentru post si pentru imagini

  ReplyReply
 3. Emm says:

  @Vlad: Multumesc Vlad pentru comentariu si aprecieri! 🙂

  ReplyReply
 4. Raluca says:

  “Scrii linii de cod perfecte fara sa intelegi ca iubirea nu se numara printre ele…” Mi-a placut asta la ne-bu-ni-e!!!! Foarte fain :*

  ReplyReply
 5. Emm says:

  @Raluca: Uuu..Ralu’, multu’ :D.. deh, defilam cu ce avem..

  ReplyReply
 6. Irina says:

  Scrii bine pe caldura vad. Daca mai cresc putin gradele cine stie cu ce opera de arta ne trezim 😛

  ReplyReply
 7. Emm says:

  @Irina: O, da… atunci sa vezi! 🙂

  ReplyReply
 8. Misha says:

  c’est magnifique!!!

  ReplyReply
 9. nomorelol says:

  Imi place referinta la melodie 🙂 il compatimesc pe cel ce a lasat matematica sa invadeze singurul lucru inexplicabil cu ajutorul ei. Cateodata ma compatimesc si pe mine in felul asta. Frumos post, e sinonim cu ce ajung cateodata sa-mi spun mie insumi.

  ReplyReply
 10. Emm says:

  @nomorelol: Asta pentru ca uneori, probabil, uit ca fericirea e doar o stare de spirit…

  ReplyReply

Leave a Comment