It’s all about me

23/07/2010

Prima gura de aer fierbinte si inecacios incepe cu ora 7. Este atat de cald incat simt cum mi se prajesc creierii si ultimii doi neuroni care se zbat pentru supravietuire. In sauna matinala incepe rutina umanitatii.  Cu fix 16 pasi molcomi si ambigui si cu picioarele tarsaind si jucand un dans stangaci ma indrept catre un filtru mare de cafea ce ma imbie cu zat putrezit si apa colcaind. Pas, de data asta. Si cum ma uit pe peretele de oglinzi la ciudata-mi fata bronzata organic precum sclavele de pe plantatiile de zahar imi aduc aminte de faptul ca astazi este prima zi din restul vietii mele.

Iar in acea clipa, in penthouse-ul obscen de mare, cu tricoul mov pe dos si privind cu ochii chirciti de somn cea mai frumoasa vedere de dimineata mi-am tras un scaun, mi-am luat cartea de iluminare, mi-am aprins o tigara si am privit rasaritul de peste cladirea din fata, petrecand cele mai frumoase clipe cu mine. Si asta doar pentru ca e astazi!

Buna dimineata!

6 Comments

 1. […] It’s all about me Fri Jul 23, 2010 12:01 pm Prima gura de aer fierbinte si inecacios incepe cu ora 7. Este atat de cald incat simt cum mi se prajesc creierii si ultimii doi neuroni care se zbat pentru supravietuire. In sauna matinala incepe rutina umanitatii.  Cu fix 16 pasi molcomi si ambigui si cu picioarele tarsaind si jucand un dans stangaci ma indrept […] […]

 2. alec says:

  superb :X

  ReplyReply
 3. Emm says:

  @alec: 10q 😀

  ReplyReply
 4. slv says:

  Nu stiu inca daca-mi place articolul sau nu, insa sigur ai nimerit titlul. De ce e asa de greu sa recunoastem ca tot ce facem, facem pentru noi in primul rand si apoi pentru ceilalti. Toti refuza sa recunoasca ca sunt egoisti, de ce oare?
  Astept raspuns 😛

  ReplyReply
 5. Emm says:

  @slv: Eu recunosc cu mana pe inima si fara resentimente ca sunt cea mai importanta persoana din viata mea iar la sfarsitul zilei totul se reduce la mine. Cat despre restul oamenilor… au de experimentat rezultatul propriilor alegeri. Dar asta este deja o alta discutie 😉

  ReplyReply
 6. slv says:

  Bravo, that’s the spirit!

  ReplyReply

Leave a Comment