Mahmureala de 2012

03/01/2012

Nu am asa ceva, poate doar de la berea fara alcool cum ar spune o draga prietena. Nu am nici rezolutii, nu incep nicio cura, nu intentionez sa salvez niciun animal pe cale de disparitie si nici macar sa dau share vreunei cauze de pe feisbuc. Anul asta nu am nicio asteptare de la nimeni. Asta ar trebui sa insemne ca nici nu voi fi dezamagita ci doar surprinsa, insa este o teorie la care mai lucrez putin.

Daca acum ceva timp as fi considerat inacceptabil sa stau in plina zi in pijamale acasa, varianta vag acceptabila doar pentru lauze, acum m-am bucurat de fiecare secunda de lene, foiala, filme proaste reluate la nesfarsit pe toate canalele tv, mici incursiuni pana la frigider si inapoi in pat cu cate un sandvis urias, citit si somn. Mult somn, cat pentru toate noptile nedormite de griji. Si am preluat un nou motto care mi se pare ca se aude oarecum bine si uneori trebuie spus: “Nopti irosite – vieti irosite”!

Asadar, cu un an in plus de experienta, frumusete si maturitate, salut un 2012 plin de evolutii spirituale macar, daca nu de sfarsit de lume.

Si recomand un film bun, cele mai vizionate reclame din 2011, un local fain cu mancare si super atmosfera, noi colectii de haine fashion si cele mai dragute decoratiuni interioare handmade!

La multi (b)ani!

 

Leave a Comment