Niciun copil nu este invizibil!

03/07/2012

Cine sunt copiii invizibili? 

E vorba de copii care nu pot merge la doctor și la scoală, copii care sunt abuzați, cei care nu au acte de identitate, sunt copii care au la rândul lor copii. Stiati ca in prezent, in Romania sunt peste 70.000 de copii care trăiesc în grija statului? Locul copiilor este în familie, dar 1 din 10 copii este în pericol de a fi părăsit.

In acest sens, UNICEF demarează o amplă campanie de strângere de fonduri pentru prevenirea și diminuarea radicala a numărului de copii din România afectați de această problemă.  Ce este foarte IMPORTANT la aceasta campanie de strângere de fonduri este faptul că, de acum înainte, prin intermediul online-ului, se pot face DONAȚII RECURENTE pentru UNICEF România. PayU a introdus posibilitatea plătilor automate lunare, astfel încât de acum oricine poate deveni Prieten UNICEF, setând o sumă de minim 10 lei pe care să o doneze lunar pentru a ajuta programele UNICEF.

      Momentul cheie al campaniei va fi emisiunea Trezește România – Ediție specială în beneficiul UNICEF de vineri, 6 iulie 2012, începând cu ora 21:00, la Realitatea TV.

Andreea Marin Bănică, Ambasador al Bunăvoinței pentru UNICEF România, va fi gazda emisiunii. Telespectatorii vor avea ocazia să cunoască poveștile unor copii invizibili și modul în care îi pot sprijini astfel încât să poată să crească alături de părinții lor. Vedete și personalități publice din diverse domenii vor participa la emisiune pentru a-și arăta susținerea pentru acești copii.

Pentru mai multe detalii și informații despre Campania Niciun Copil Invizibil vizitați www.unicef.ro și paginile de Facebook SustineUNICEF șiUNICEF Romania.