Elibereaza-te de relatiile toxice!

10/06/2013

Atunci cand simtim ca intreaga lume se prabuseste peste noi, atunci cand persoanele cele mai apropiate ne taie aripile cu care obisnuiam sa zburam atat de sus si sa ne bucuram de viata. Atunci cand ranile sufletului ne impiedica sa fim noi insine si nu mai stim incotro sa ne indreptam. Atunci cand ziua de maine nu ne mai aduce bucuria unui nou inceput ci deziluzia infruntarii obositoare cu propriile ganduri de vinovatie – este momentul sa spui STOP!

Invata sa comunici autentic: A iubi nu inseamna a suferi!

Sedintele de psihoterapie ti se adreseaza tie! Sunt despre visele tale, dorinta de a fi liber, de a-ti vindeca ranile sufletului, de a face pace cu persoanele care te-au facut sa suferi, de a imbunatati relatia de cuplu – toate acestea pentru a deveni cea mai buna versiunea a ta.

Credem ca iubirea este de neinvins si uitam ceva esential pentru supravietuirea acesteia: nu toate relatiile afective sunt potrivite pentru bunastarea noastra emotionala. Fie ca ne place sau nu, cateva moduri de a iubi sunt de-a dreptul insuportabile si obositoare. Invata care sunt acestea, cum te poti vindeca emotional si cum poti avea o relatia baza pe comunicare autentica.

Sedintele de psihoterapie se adreseaza persoanelor care au trecut printr-o experienta de despartire, separare sau schimbare intr-o relatie, persoanelor care intampina dificultati emotionale, de relationare, celor care isi doresc sa imbunatateasca relatia de cuplu sau celor care doresc sa evolueze catre autocunoasterea de sine si vinecarea emotionala.

Toate acestea pentru imbunatatirea vietii de zi cu zi si dezvoltarea potentialului personal. Alege sa fii cea mai buna varianta a ta!

Reia controlul asupra vietii tale! Acum, la Hilmi Medical Center, cu doar 47 Lei, poti porni pe drumul cel bun! O sedinta de psihoterapie te ajuta sa incepi sa infrunti problemele din viata ta. Suna la 031 91 02 si fa primul pas pentru a avea grija de ceea ce conteaza: tu!

http://www.hilmi.ro/

Leave a Comment