Listă II

29/09/2009

În spiritul celor amintite anterior, things that make me crazy
– Persoanele care fac abuz de testere fără intenţia de a cumpăra vreodată ceva. Penibilul situaţiei nu e întotdeauna conştientizat motiv pentru care se repetă. Obiectiv privind – dacă nu ai bani să cumperi, de ce te flatează un dram de smac pe faţa arsă şi cu 3 straturi de coji?… sau poate sunt eu prea ironică.
– Unghiile neîngrijite, care te fac să ai incertitudini cu privire la negrul de sub ele – dacă e pământ uscat sau altceva… nu că vreuna din variante ar aduce confort sau alinare. Grobianismul celor cu unghie mare la deget mic mă bulversează … sau poate sunt eu prea curăţică.
– Fetiţele simpluţe care nu înţeleg când ceva s-a terminat: hârtia igienică, vara sau o relaţie şi insistă să se agaţe cu disperare de orice flatulenţă venită din partea lui, terfelindu-şi astfel orice dram de orgoliu, inexistent de altfel… sau poate sunt eu doar intransigentă.
– Persoanele care îşi ating genitalele în timp ce vorbeşti cu ele. Te fac să încerci cu disperare să maschezi evidentul printr-o privire aţintită asupra celorlalte părţi ale corpului. Vi s-a întâmplat vreodată? Nu? Nici mie.. doar ziceam aşa..
– Oamenii care întreabă: „cât costă pâinea la un leu?” sau preţul produselor care oricum e deja afişat. Poate nu ştiu să cetească iar atunci sunt eu realmente maliţioasă.
– Cei pe care încerci cu disperare să îi eviţi – pentru că ştii din trista exprienţă a dăţilor anterioare că au tendinţa să te înnebunească cu o logoree greu de stăpânit şi urmărit, cu detalii insipide despre viaţa lor sexuală, culoare şi consistenţa urinei vecinului decedat acum 3 luni, ciclul împerecherii pisicii numită în mod sugestiv Miţi – iar în ultimul moment te remarcă şi te strigă cu o jovialitate pe care tu o găseşti absolut cretină…sau poate sunt eu antisocială.

14 Comments

 1. Flo says:

  Fata, te spun, ai avut si tu o pisica pe nume Miti, pe care ai si abandonat-o, din anumite motive pe care nu dorim sa le mentionam publicului larg.
  Funny!!!

  ReplyReply
 2. Emm says:

  :)) uite cum dai din casa! Pai e frumos? Unu la mana nu o chema Miti ci Tomberoneza (Emi a botezat-o, evident), doi la mana nu am abandont-o ci s-a dus intr-un loc mai bun, ca sa zicem asa..

  ReplyReply
 3. Flo says:

  Lasa, lasa, o chema Miti Tomberoneza…e mai sic sa ai doua prenume, te scoate din multime! Pun pariu ca ea sigur isi atingea genitalele in timp ce vorbea cu tine…

  ReplyReply
 4. Emm says:

  :)) esti in forma! Vad ca ai chef de glume azi.. Sigur e ziua ta libera.

  ReplyReply
 5. Andreea says:

  Good good girl!

  ReplyReply
 6. Emm says:

  Uuu.. danke 😀

  ReplyReply
 7. Irina says:

  Si ai mai avut si un pisoi Dudu pe care ti l-a dat tata pt ca…nu putem sa spunem nici asta. Cred ca singura problema e sa nu o cheme Miti pe pisica :))

  ReplyReply
 8. Emm says:

  :)) aveti ceva cu mine azi? Doua pisici am avut si eu in toata viata mea…

  ReplyReply
 9. Ianculescu Cristian says:

  nici eu nu ii suport pe aia cu unghia mare la degetul mic …oare la ce le foloseste ?

  ReplyReply
 10. Misha says:

  pentru ca am promis ca vom continua:
  ….
  – din ciclul clovni, mastile. indiferent ca ascund o fatza urata sau dimpotriva frumoasa, un trecut zbuciumat sau o aventura, mastile sunt inutile si complica lucrurile. ca sa fii capabil sa porti masti trebuie sa fii si un foarte bun mincinos, atribut cu care un om normal nu se mandreste.
  sau poate sunt eu prea sincera.
  – cariile: in fatza, in spatele gurii sau in fundul sufletului sunt oribile. eu? nu sunt in nici un fel, poate doar obiectiva.
  – femeile care nu isi recunosc si integreaza varsta, si trag cu neputinta de fostii 20 de ani. accesorii care ridica lucruri prelinse de mult, operatii si tot felul pe care nu am puterea sa le mentionez. poate sunt eu prea naturala.
  – domnisoarele care utilizeaza cuvintele: fa,p**a mea, genul care injura ca birjarii si care se imbata ca…. niste printese ce sunt.
  – oamenii care vor sa fie alti oameni, intitulati sugestiv, xeroxul cu respiratie, clonele, uniformele. nu sunt eu plina de personalitate, dar nici nu o iau pe a altuia.
  – ii mentionez inca odata pe copiii emo sa fie aversiunea desavarsita

  ReplyReply
 11. Emm says:

  @ Misha: si nu o sa ne oprim aici! Am zis!

  ReplyReply
 12. Emm says:

  @ Ianculescu Cristian: Nu stiu la ce le foloseste dar data viitoare cand o sa vad unul il intreb. Parol 🙂

  ReplyReply
 13. Flo says:

  Cum mai la ce ii foloseste unghia aia mica? La atins genitalele mai indepartate :))
  Spune-mi ca am luat-o razna, pleaseeeeeeee

  ReplyReply
 14. Emm says:

  :)) ai luat-o razna! :))

  ReplyReply

Leave a Comment